Let op!
Onze commerciele activiteiten zijn helaas gestopt.

U kunt géén artikelen meer bij ons bestellen!

Gaia Eco G-spot Vibrator - Koraal
  • Gaia Eco G-spot Vibrator - Koraal
  • Gaia Eco G-spot Vibrator - Koraal
  • Gaia Eco G-spot Vibrator - Koraal

Gaia Eco G-spot Vibrator - Koraal

Binnenkort in assortiment
Van: 24,99
Nu: 18,95
De Gaia Eco G-spot vibrator van Blush is 's werelds eerste biologisch afbreekbare vibrator! Het is gemaakt van BioFeel en PLA, dit zijn materialen welke goed recyclebaar zijn. Zorg voor de aarde is voor steeds meer mensen een prioriteit, net als persoonlijke gezondheid en welzijn. Dit is de aanzet voor Blush om een betaalbare en mooie toy te maken die deze waarden vertegenwoordigt. Schakel eenvoudig tussen 10 krachtige vibratiestanden met de knop aan de onderzijde. De Eco G-spot vibrator verreist 1 AA-batterij (niet inbegrepen) en is hierdoor niet waterdicht.

Het BioFeel materiaal is een bioplastic, een polymeerverbinding gemengd met maiszetmeel. BioFeel verbruikt minder energie en zorgt voor minder uitstoot van broeikasgassen dan enig ander speeltje op de markt. Dit materiaal is de perfecte keuze voor een vibrator omdat het niet poreus is. Het is veilig voor het lichaam en weer makkelijk schoon te maken met een toycleaner.

Hoe te recyclen? Breng de vibrator naar het plaatselijke recyclingcentrum. Gaia's bioplastic zal biologisch worden afgebroken binnen 47-90 dagen in een commerciële composteerinstallatie.
Binnenkort in assortiment
Artikelnr.: 735388
Merk: Gaia
Productprijs: € 18,95
Verzending: € 5,95 - gratis v.a. € 50,00
Voorraad: Helaas niet op voorraad
Barcode: 819835024804
SKU: BL-69410

Let op: mis ook deze superaanbiedingen niet!