Let op!
Onze commerciele activiteiten zijn helaas gestopt.

U kunt géén artikelen meer bij ons bestellen!

Discrete Intiemdouche Set
  • Discrete Intiemdouche Set
  • Discrete Intiemdouche Set
  • Discrete Intiemdouche Set
  • Discrete Intiemdouche Set
  • Discrete Intiemdouche Set
  • Discrete Intiemdouche Set

Discrete Intiemdouche Set

Binnenkort in assortiment
Van: 97,99
Nu: 85,95
Deze complete douchekop set is ideaal voor als je altijd op een snelle manier verzekerd wilt zijn van een compleet schoon gevoel. De set bestaat uit een luxe douchekop met keuze uit 5 straalstanden, een flexibele slang, een koppelstuk voor op de douchekraan en een siliconen flexibel opzetstuk voor anaal gebruik. De douchekop biedt een discrete opbergruimte voor de intiemdouche. Met 1 simpele handeling kun je deze tevoorschijn halen en uiteraard berg je hem weer net zo snel op. De intiemdouche is tevens eenvoudig los te koppelen zodat je deze kunt reinigen. Laat deze goed drogen voordat je hem weer terug plaatst.

Deze set is op de meeste douchekranen aan te sluiten maar voor een juiste keuze raden wij aan om de gegeven afmetingen goed te controleren en deze te vergelijken met je eigen aansluiting.
-de schroefkop die op de aansluiting van de douchekraan gaat heeft een diameter van 1.9 cm.
-de totale lengte van alleen de doucheslang is 144 cm.
-De intiemdouche is voorzien van 5 openingen en heeft een lengte van 12.7 cm. De invoerdiepte is 10 cm. De maximale diameter is 1.78 cm.

Let op: Gebruik je de intiem douche zowel anaal als vaginaal? Reinig zowel de binnen- als buitenzijde altijd zeer goed met lauwwarm water en een toycleaner om eventuele (schadelijke) bacteriën te minimaliseren.
Binnenkort in assortiment
Artikelnr.: 736177
Merk: CleanStream
Productprijs: € 85,95
Verzending: Gratis!
Voorraad: Helaas niet op voorraad
Barcode: 848518041401
SKU: AG604

Let op: mis ook deze superaanbiedingen niet!