Hells Bridge Ball Stretcher
  • Hells Bridge Ball Stretcher
  • Hells Bridge Ball Stretcher
  • Hells Bridge Ball Stretcher
  • Hells Bridge Ball Stretcher

Hells Bridge Ball Stretcher

Geniet van een aangename ruk aan je ballen of ervaar een plagerig trekkend gevoel met de volledig instelbare Hells Bridge Ball Stretcher!

Voor 23:00 besteld, morgen thuis
Van: 279,00
Nu: 219,95
Geniet van een aangename ruk aan je ballen of ervaar een plagerig trekkend gevoel met de volledig instelbare Hells Bridge Ball Stretcher! Leg je ballen door de openingen van de twee gepaarde roestvrijstalen ringen, en zet ze vast met de meegeleverde inbussleutel. Nu de beide ringen je veilig omsluiten draai je de moer aan de buitenkant aan. De ringen worden hierdoor verder uit elkaar getrokken. Draai ze zover uiteen als je aankunt! Mag de kwelling nog een tandje hoger? Draai de meegeleverde sleutel verder aan en de druk wordt nog eens extra opgevoerd! En wist je dat de Hells Bridge ook te gebruiken is als ball crusher? Plaats dan alleen de binnenste ring rond je scrotum en voer de buitenste ring geleidelijk op tot een verpletterend effect!

Eigenschappen:
Afmetingen: Totale lengte 16 cm, binnendiameter ringen 3,4 cm, dikte 2,2 cm, max. afstand tussen de ringen 12,4 cm, verstelbare schroefpunten steken uit in de ringen tot 0,6 cm
Materiaal: Roestvrij staal
Opmerking: Hex sleutels meegeleverd
Let op: alleen personen van 18 jaar of ouder mogen artikelen uit deze categorie bestellen!
Voor 23:00 besteld, morgen thuis
Artikelnr.: 705844
Merk: Master Series
Productprijs: € 219,95
Verzending: Gratis!
Voorraad: Slechts 7 stuks op voorraad
Barcode: 811847018918
SKU: ac553

Let op: mis ook deze superaanbiedingen niet!